Zoeken
  • .

Spreker PakhuisdeZwijger: Op zoek naar de AOC's van Nederland. Vrouwelijke politieke changemakers.

Ik word vaker gevraagd om als spreker aanwezig te zijn op diverse bijeenkomsten. Vaak over onderwerpen die gaan over de strijd voor meer vrouwen in de politiek, diversiteit en kunst en cultuur. Mijn verhalen deel ik op mijn Instagram en facebook, met bijhorende foto's. Op dit site vond ik het tof om wel een van de bijeenkomsten te delen. De reden is dat ik trots was op het feit dat ik door Pakhuis de Zwijger uitgenodigd werd als een van de vrouwelijke politieke talenten, ihk van "Opzoek naar de AOC's van Nederland.

Samen met onder andere Sylvana Simons en Fatima Elatik was ik een van de gasten van dit bijzondere dag.


Naast dat ik vaak spreker ben, zet ik me ook in voor dit onderwerpen via mijn rol als Landelijke Partijbestuur(portefeuille houder Diversiteit). En ook zet ik me in door zover mogelijk op verzoeken in te gaan, van vrouwen die me benaderen (soms ook zelfs van andere partijen) met vragen over welke tips ik ze kan geven als ze politiek actief willen worden.

Mijn verhalen hierover kun je volgen via Instagram en faceboke.


https://www.facebook.com/events/2387565374895550/

1 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Afgestudeerd Hogeschool Kunsten

Landelijk Partij Bestuur GroenLinks

Gemeenteraadslid Utrecht

© 2017 by Melody Deldjou Fard

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now